Има разнообразие от оферти за квартири в Ямбол без посредник
 

квартири в ямбол без посредникАтрактивни са офертите за квартири в Ямбол без посредник

Пазарът на недвижими имоти в Ямбол се раздвижва. Градът, макар и по – надолу в класацията след големите градове,  може да се похвали с едно сдабилно  предлагане и търсене на имоти. Наемите са по – предпочитани от новодошлите, които не са решили дали да се установят трайно в града и да купят жилище. Обикновено това са хора, които работят в региона и търсят по – евтино жилище. Такива са обявите за квартири в Ямбол без посредник. Директната врзъка със собственика носи допълнителни предимства на клиента, като информация за състоянието на жилището от първа ръка и разбира се, фактът, че наемателят няма да плаща допълнително на брокер. По този начин двете страни може да се договорят и за по – ниска цена на квартирата.
 

Централната част на града е най- харесвана за наемане на квартири в Ямбол без посредник

Както навсякъде, така и в Ямбол се търсят най – много квартири в централната част на града. Това се обяснява с факта, че в този район се намират основни административни и държавни институции, както и заведения и пешеходни алеи. Хората, избрали тази част на града, може да спестят и транспортни разходи.
 

Кои са другите квартали, предпочитани за наемане на квартира в Ямбол без посредник

 
Освен центъра, новодошлите в Ямбол се ориентират и към други квартали. Сред харесваните са „Диана“, „Граф Игнатиев“, „Владимир Заимов“, „Аврен“. Основните приоритети на тези райони са добрата инфраструктура, залесените площи, редовните транспортни линии и търговски обекти. Цените на месечните наеми са в широк диапазон -  200 – 400 лв.
 

Красотата и спокойствието на града привлича наематели на квартира в Ямбол без посредник

 
Ямбол е един от красивите градове на България. Разположен е в югоизточната част на България, на двата бряга на река Тунджа. Климатът и почвите са благоприятни за аграрно развитие. Работещите предприятия имат съвременни технологии и определени пазари. Това предопределя развитието на търговията, земеделието и свързаните с него производства - преработка на храни, текстил и машиностроене. Ямбол е град с богати културни традиции, има запазено място в националната и световната история. Той е град с над 17 вековна история.  

http://www.domaza.bg/квартири_в_ямбол_без_посредник/
Подобни статии от този сайт