Новопостроени недвижими имоти във Варна Левски привличат вниманието
недвижими имоти във Варна Левски

Има търсене на недвижими имоти във Варна Левски

Варненския квартал Левски е сред харесваните и предпочитани за живеене райони на морския град. Популярността си дължи на това, че е добре устроен. Това е стар квартал, който през годините успява да запази от презастрояване своите зелени площи и широки междублокови пространства. Инфраструктурата е много добре изградена. Вътрешните улици са тихи, спокойни и поддържани. Интересът към предлаганите недвижими имоти във Варна Левски през годините винаги е бил голям. Старите ниски тухлени блокове придават своеобразен уют. В последните години новото строителство промени е активно, но то в никакъв случай не променя общия облик. Напротив, тази част на града е все по-приятна за живеене и с модерна архитектура.

Офертите за недвижими имоти във Варна Левски са сред най-разглежданите

Наред с приятната среда за живеене значение, разбира се, имат и останалите удобства. А те не са малко. Кварталът е добре обезпечен с магазини. На негова територия има и големи супермаркети, известен на варненци пазар, много центрове за услуги, заведения за хранене, места за спорт. Младите семейства са спокойни, че има и достатъчно детски ясли, детски градини и училища, площадки и зелени площи. Не бива да се пропуска, че Морската градина е на пешеходно разстояние. Придвижването до централната част на града е уредено с подходящ градски транспорт, а широкия булевард „8-ми Приморски полк“, вливащ се в бул. „Мария Луиза“ позволява придвижването да е бързо.

Недвижим имот във Варна Левски в затворен комплекс – хит на пазара

Левски е един от малкото квартали на Варна, в които има затворени комплекси. Болшинството комплекси с контролиран достъп са разположени в покрайнините на града. Тук обаче строителни компании са намерили подходящи терени за изграждането им и интересът към тях е голям. От една страна в града, от друга – с всички удобства, които комплексите предлагат – клиентите ги предпочитат, споделят брокери на имоти.

Има интересни оферти, предлагащи недвижим имот във Варна Левски за бизнеса

Магазините, които се отдават в квартала, са малко. Въпреки това наемите им остават стабилни, ръстът им за една година е минимален. Отдават се за средно 6,50 евро/кв.м. Заведения и места за изграждане на кафене почти липсват като предлагане. Офис помещенията са разположени предимно на партерни етажи, рядкост са офертите за подходящо преустроени за целта апартаменти. Най-добрите обяви за имоти във Варна ще откриете на:
http://www.domaza.bg/недвижими_имоти_във_варна/
Подобни статии от този сайт