По – слабо е търсенето на квартири в Силистра без посредник
 

квартири в силистра без посредникИнтересът към квартири в Силистра без посредник не е голям

Силистра се намира в Североизточна България. Градът е считан за най-старият в страната, основан преди повече от 5000 год. пр.хр. от траките и възстановен след това от Римска империя. Силистра се слави с най – прострорните жилища. Продажбата на имоти се движи в средните стойности за страната. Към момента не се регистрира голямо търсене. Заради предприятията, на територията на града и новите разкрити места, търсенето е ориентирано по  - скоро към наемите. Новодошлите се насочват към по – евтините жилища, такива, които се отдават от собствениците, без участие на брокери.  Такива са квартири в Силистра без посредник.
 

Кои квартали в града са търсени за квартири в Силистра без посредник

Кварталите „Център“, „Изток“, „Север“ са сред предпочитаните от клиентите. Те привличат с добра инфраструктура, богата търговска мрежа, паркова среда, училища и детски градини и площадки. Цените на жилищата са 180 – 250 лева, като самостоятелните стаи са доста по  -ниски. Прави впечатление, че в региона се търсят и квартири за служители на дадени предприятие за срок 3 -5 месеца. Най- често това е технически персонал.
 

Инфраструктурата и транспортните врзъки са важни при избора на квартира в Силистра без посредник

В Силистра има отлично изградена инфраструктура. Пътищата са в много добро състояние. Улиците са залесени. Обликът на града е допълнен от красиви и поддържани дворове на къщите. Автобусният и железопътен транспорт свързват града с останалата част от страната. Има редовни автобусни линии до Русе, Разград, Варна и Шумен., както и до останалите по–малки селища в региона.
 

Квартира в Силистра без посредник, възможност за туризъм и култура

Градът е домакин на много културни събития от международен, национален и местен характер.  В града има много паркове, музеи, галерии, храмове и археологически обекти. Силистра предлага на жителите си удобства и добър начин на живот. 

http://www.domaza.bg/квартири_в_силистра_без_посредник/
Подобни статии от този сайт