Пазарът на недвижими имоти ново строителство в Поморие

Ново строителство в ПомориеРазвитие на ново строителство в Поморие

 
Град Поморие е един от динамично развиващите се градове по българското Черноморие. През последните години градът се превърна в популярно място за покупка на ваканционни имоти както от българи, така и от чужденци. Пазарът на жилищни имоти ново строителство в Поморие предлага изключително голямо разнообразие, изграждат се както самостоятелни жилини сгради, така и големи ваканционни комплекси от затворен тип, предлагащи максимални удобства на бъдещите собственици и техните гости. С постоянното подобряване на инфраструктурата на града, новоизникващите модерни комплекси и жилища, Поморие стана атрактивно място за покупка на собствен имот за почивка или в качеството на изгодна инвестиция.
 

Модерно ново строителство в Поморие

 
Новостроящите се жилищни и ваканционни комплекси, сгради с търговско и бизнес предназначение се отличават с модерна архитектура, съвременни вътрешни разпределения, гарантирано се използват висококачествени материали и европейски стандарти на строителство. Инвестицията в имоти в град Поморие в правилно избран комплекс или сграда, е способна до донесе гарантирана възвръщаемост на инвестираните средства. С атрактивното си местоположение, разнообразието на възможности за почивка и лечение, с достъпните цени на имотите, Поморие стана привлекателно място за купувачи от България и чужбина.
 

Кой купува имоти в Поморие ново строителство?

 
Недвижимите имоти в България са много търсени сред чужденците. Значителна част от купувачите са жители на Русия. Придобиване на собствен апартамент, къща или вила в Поморие отваря широки възможности за купувача: почивка на брега на морето, собствен имот в държава-членка на ЕС, възможност за отдаване на имотите под наем, възможност за генериране на значителни приходи през курортния сезон. Качеството на строителството и стандартите на обслужване в курортните зони на България до голяма степен отговарят на новите изисквания, което гарантира максимален комфорт на собствениците на имоти.
 

Инвестиране в апартаменти, къщи и търговски обекти в Поморие ново строителство

 
Поморие е прочут български курорт на брега на Черно море. От древни времена градът е известен със своята уникална лечебна кал. От сушата градът е заобиколен от солени езера - Поморийско и Малко солено. Между тях са разположени балнеоложки санаториуми. Благодарение на лечебната кал и езерата курортът Поморие е толкова популярен сред туристите. Освен това, градът се характеризира с много добро местоположение спрямо град Бургас и най-големият курортен комплекс по Черноморието – Слънчев бряг. Тази локация, допълнена с прекрасни климатични особености и добре развита инфраструктура, е предпоставка за големия интерес към покупка на недвижими имоти с цел инвестиция. Освен с достъпни и разнообразни имоти, възможности за лечение, Поморие е известен и като винарски регион, предлагайки няколко сорта ароматно вино и ракия. Разгледайте предложенията за ново строителство в Поморие, публикувани в портала за имоти www.domaza.bg/ново_строителство_в_поморие/
 
Подобни статии от този сайт