Търсят се недвижими имоти в София Славия
недвижими имоти в София Славия

В уютен и уреден квартал – с това се характеризират предлаганите недвижими имоти в София Славия

Славия е един от най-старите жилищни комплекси на столицата. Може би това е основната причина да е много добре уреден и да предоставя всички необходими удобства на своите жители. На територията му има детска градина, училище и достатъчно богата магазинна мрежа. Намира се в югозападната част на града и граничи с комплексите Лагера и Красно село, райони, към които интересът е постоянно висок. Междублоковите пространства са големи и добре поддържани. Зеленината в квартала се допълва от намиращия се в непосредствена близост парк „Славия“, известен и с едноименния си стадион. Също в близост е Конна база „Хан Аспарух“.
Предложенията за недвижими имоти в София Славия са концентрирани в тухлени  и монолитни сгради, каквото е основното строителство в квартала. Панелният блок в района е само един. Новото строителство предстои да обогати жилищния фонд, като до момента то се развива слабо, но интересът на строителните предприемачи видимо е нараснал през последната година.

Няма достатъчно разнообразни оферти за недвижими имоти в София Славия

На пръв поглед броя на офертите, предлагащи недвижим имот в София Славия са малко, но предвид факта, че кварталът не е с голяма площ, предлагането не може да се отчете като слабо. Но това се отнася само за офертите за определен вид апартаменти. Магазини, заведения и офис-помещения в продажба или отдаване под наем на територията на квартала се намират трудно.
Предложенията за продажба на двустайно жилище са в диапазона 45 000 – 60 000 евро. Малко от тях са в нови сгради, повечето се намират в стари тухлени кооперации. Средната цена, оформена от офертите за продажба на тристайните апартаменти, е 735 евро/кв.м. Едностайни, както и такива с голяма квадратура – четиристайни и мезонети, се намират изключително трудно. Предизвикателството към предприемачите е да променят това и да предложат на пазара на имоти в квартала по-голямо разнообразие от жилища.

Разчитайте на най-добрите оферти за недвижими имоти в София, събрани на:
http://www.domaza.bg/%D0%BD%D0%B5%D0%B4%D0%B2%D0%B8%D0%B6%D0%B8%D0%BC%D0%B8_%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%B8_%D0%B2_%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F/
Подобни статии от този сайт