Инвестиция в къщи в Несебър

Къщи в НесебърКой има интерес към къщи в Несебър?

 
Недвижимите имоти в Несебър и околностите са доста апетитна хапка за инвестиране както за българските, така и за чуждестранните купувачи. Богатата история, отличните възможности както за морска почивка, така и за културен отдих, наред с перспективността на вложенията правят имотите в Несебър привлекателни за клиентите. Купувайки къщи в Несебър, инвеститорите получават възможност за висок аренден потенциал, тъй като климатичните условия по Южното Черноморие на страната ни са по-благоприятни в сравнение със Северното. Това означава повече туристи, повече наематели и по-стабилни и добри доходи. В периода на финансовата криза търсенето на имоти и къщи в Несебър малко понамаля, но съвсем незначително. Напоследък, отново се наблюдава повишен интерес от страна на купувачите и частните инвеститори.
 

Какви са предимствата за покупка на къщи в Несебър?

 
Несебър е град с богата история и уникално историческо наследие. Старата част на Несебър, разположена на малкия приказен полуостров, е атракция за туристите. На това малко късче земя има множество архитектурни паметници, благодарение на които Старият град в Несебър е включен в списъка на Юнеско. Несебър е може би най-посещаваното населено място по нашето Черноморие. Няма турист, който да е дошъл на морска почивка в България и да не е посетил Несебър. Градът е не само известен туристически център и черноморски курорт, но и място за приятно целогодишно живеене. В тази връзка недвижимите имоти тук са доста търсени – както за живеене, така и за почивка и инвестиция.
 

Колко струва къща в Несебър?

 
На имотния пазар в Несебър има голямо разнообразие от предложения, способни да задоволят всеки вкус и всеки джоб. От бюджетни оферти за малки еднофамилни къщи до новопостроени имоти на по няколко етажа, с басейни и красив озеленен двор. Съответно, цените на този тип имот като къщи в Несебър варират в доста широки граници. В близките до Несебър села се намират къщи за около 20 000 евро, в самия град цените са по-високи и зависят както от конкретното местоположение, така и от състоянието на имота. Средната цена за град Несебър за продажба на къщи е около 1200 евро/кв.м.
 

Инвестиция в къща в Несебър

 
Броят на желаещите да инвестират парите си в български имоти пак нараства, отчитат агенциите за недвижими имоти. Интересът на купувачите към Черноморието, който беше рязко спаднал най-вече заради отлива на руските клиенти, отново се възвръща. Сега, обаче, клиентите търсят предимно имоти, които да са подходящи за инвестиция. Ваканционни имоти за почивка се търсят по-малко, споделят брокери, работещи по Черноморието. Хората искат да вложат парите си в сигурни и надеждни инвестиции, затова се ориентират към апартаменти и къщи в Несебър, които да отдават под наем на туристи.
Разгледайте актуалните обяви за продажба и наем на къщи в Несебър в сайта за имоти www.domaza.bg/къщи_в_несебър/
 
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт