Обяви за жилища в Бургас ново строителство

Търсене на жилища в Бургас ново строителство

 
Жилища в Бургас ново строителство
Бургас е вторият по големина град по българското Черноморие и важен център на химическата промишленост и туризма. През последните години градът непрекъснато се обновява, като привлича интереса на много инвеститори. Самият град, както и населените места в близост до него, разположени край морския бряг, са много привлекателни както за българите, така и за чуждестранните граждани. Пазарът на недвижими имоти е динамичен, като в част от кварталите кипи усилено строителство. Интерес има към всички видове недвижими имоти – жилищни, ваканционни и инвестиционни. Много и разнообразни са обявите в агенциите за недвижими имоти за продажба на жилища в Бургас ново строителство.
 

Продажба на жилища в Бургас ново строителство

 
Все повече хора предпочитат да живеят в модерни коопераци и комплекси от затворен тип. Основното предимство на новите сгради е, че са съобразени с изискванията на съвременния живот. Обикновено те са с разчупена архитектура, голяма функционалност на вътрешните площи, подземни паркинги. Качеството на строителството е високо. Важно предимство на сградите от нов тип е, че често съчетават жилищните площи с магазини и студиа за красота и за активен спорт, което създава допълнително удобство за обитателите.
 

Оферти за жилища ново строителство Бургас

 
В много от бургаските квартали се строят нови сгради с различна архитектура и много екстри за бъдещите собственици. В Лазур има различни предложения, като желаещите да се сдобият със собствено жилище могат да се спрат на апартамент в  новоизграждащ се комплекс от затворен тип в квартала. Друг вариант е покупка на жилище в луксозна сграда. Някои от кооперациите са строени с иновативни технологии. Цените на апартаментите в квартал Лазур са между 800 и 900 евро/кв.м. Предпочитани са и жилищата в нови сгради в кварталите Сарафово и Зорница, където в момента се изгражда супер модерен жилищен комплекс .  Цената на квадратен метър жилищна площ там са 900 – 1500 евро.
 

Избор на луксозни жилища ново строителство в Бургас

 
Много са възможностите за избор на луксозен жилищен имот в града. Все по-често строителите се насочват към изпълнение на висококачествени проекти с много допълнителни удобства за обитателите. Комплексите са жилищо-ваканционни и са подходящи за тези, които държат на имот в самия Бургас. Предложенията за апартаменти в нови сгради в луксозни комплекси в околните населени места  Кошарите, Равда, Слънчев бряг и Свети Влас също са много и изключително атрактивни.
Намерете изгодни оферти за жилища в Бургас ново строителство  на: www.domaza.bg/жилища_в_бургас_ново_строителство/
 
Подобни статии от този сайт