Привлекателни оферти за апартаменти Харманли

Апартаменти ХарманлиПовече интерес към предлаганите апартаменти Харманли

Растящ интерес към предлаганите за продан апартаменти Харманли отчитат брокери от областта. Ръстът в пазара на имоти се усеща вече много по-осезаемо в сравнение с преди години. Градът е привлекателен защото се развива, отварят се нови работни места, а с това се повишава и стандартът на населението. Харманли не е далеч от Хасково, на само 33 километра от там, и е трети по големина в областта. Тук успешно се развиват селското стопанство, производството на мебели. 
 

Кой се интересува от апартаменти Харманли

Изборът на жилище не е лесна задача. Пред бъдещите купувачи стои сериозното предизвикателство да преценят кои са приоритетите им, с какво могат да направят компромис и как най-успешно да комбинират добрите и желани характеристики с бюджета, с който разполаган. Както вече споменахме, Харманли съвсем не е далеч от гр. Хасково, което дава повод за част от купувачите, работещи в по-големия град, да обмислят възможността да живеят в по-малкия. Правят това, защото цените на имотите тук с а по-ниски и могат да си позволят по-просторната квадратура на големия апартамент. Възползват се от добре поддържаните пътища, заради които пътуването до работното място не отнема много време. Факт е обаче, че расте броят на интересуващите се от покупка на апартамент семейства, които искат да се заселят и работят в Харманли, което е една отлична перспектива за развитието награда.
 

Какъв ще е вероятният новозакупен апартамент Харманли

Основно, обявите са от вторичен пазар. За съжаление новото строителство тук все още не се е съживило, тепърва предстои да се случи, поради което и предлагането на жилища в новопостроена сграда е слабо. По-вероятно е да попаднете на апартамент, находящ се в сграда от 70-те години на миналия век, тухла или панел. Но това не бива да ви притеснява. Сред офертите има имоти, които са в отлично състояние и не биха изискали много средства за реновиране.
 

Стойности на апартаменти Харманли

Двустаен за 20 000 евро или тристаен за 27 000евро са напълно нормални стойности в офертите. Видно е, че те не са толкова високи, в сравнение с цените в Хасково например, където тристайните се продават за поне около 50 000 евро.
 
Търсете най-новите обяви за продажба на апартаменти в област Хасково на: www.domaza.bg/апартаменти_харманли/
 
 
Подобни статии от този сайт