Апартаменти под наем в София Видните

апартаменти под наем в софия виднитеИма търсене на апартаменти под наем в София Видните

 
Жилищен комплекс „Видните“ е част от софийското село „Казичене“. Този район е индустриална зона и всяка година привлича много инвеститори. Намира се между магистралите „Хемус“ и „Тракия“, което го прави комуникативно място за бизнес и живеене. Работещите в тази част на София търсят апартаменти под наем в София Видните.
 

По – отдалечените райони на столицата стават все по – интересни за хората. Затова се увеличава и търсенето на апартаменти под наем в София Видните

 

Около Видните се пресичат околовръстният път на София и ж.п. линията София - Пловдив, а наблизо е и летище София. Това местоположение увеличава и търсенето на работа, и търсенето на жилища. Като индустриална и перспективна зона, Видните предлага свободни работни места, от които се възползват и новодошлите жители на столицата. Кварталът е спокоен и квартирите са по – евтини от централната част на града.
 

Добри оферти за апартамент под наем в София Видните

 
През последните години населението на Казичене се увеличава заради новоразкритите работни места и близостта на селото до столицата. Много хора се установяват в жилищния комплекс „Видните“, наемайки квартири в къщи или апартаменти. Цените са доста приемливи, а предимствата на района са спокойствието и тишината. Около Видните има минерални извори и широки пространства. 

Апартамент под наем в София Видните, близо до царските градини

Много близо до Видните се намира Дворецът „Врана“ -  един от най- красивите забележителности на столицата. Паркът към двореца е с богата и уникална колекция от растения, а самият дворец е архитектурен шедьовър. В близост до гарата на Казичене, непосредствено между коловозите на релсовото трасе, се намира и “Царската гара”, построена от цар Фердинанд във виенски стил. Тези два архитектурни паметника, правят Видните желано място за живеене и за туризъм.
 
https://www.domaza.bg/
Подобни статии от този сайт